суботу, 14 лютого 2015 р.

«Під сузір’ям кохання»

В рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізується Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив у партнерстві з Великоберезнянською ЦРБ 13 лютого відбулася конкурсно – розважальна програма до дня Св. Валентина «Під сузірям кохання».
     Мета даного проекту – сприяти збереженню репродуктивного здоровя жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції, як альтернативи не планованої вагітності та абортам.
Планування сім’ї - надійний спосіб збереження та покращання здоров’я жінок та дітей. Відповідальність за планування сім’ї лягає на обох майбутніх батьків, передбачає оволодіння знаннями про те, з якого віку можна народжувати дітей, скільки мати дітей, а головне - практикувати здорову по відношенню до себе та майбутнього покоління поведінку.




Відкрила захід директор ЦБС Олена Юріївна Костенко,  яка ознайомила присутніх з проектом та розповіла про його основні завдання. В ході заходу були обговорені питання репродуктивного здоров’я і планування сім’ї, використання сучасних та ефективних методів контрацепції, спрямовані на зміну ставлення молоді нашого селища до особистого здоров’я. Була надана можливість отримати коректну, сучасну інформацію щодо репродуктивного здоров’я і планування сім’ї, інформацію, яка допоможе їм прийняти життєво важливі рішення щодо власного здоров’я та здоров’я тих, кого вони люблять. 



Про методи контрацепції та проблеми з якими стикаються люди репродуктивного віку під час статевого життя розповіла лікар-гінеколог Людмила Федорівна Рогач. Обговорені питання планування вагітності, безпечних інтимних стосунків, погляд сучасної молоді на взаємостосунки. Всі учасники заходу отримали  цікаві та корисні інформаційні матеріали: буклети, брошурки,  листівки з „корисними” адресами (адресами лікувальних установ України, які займаються репродуктивним здоров’ям), список сайтів на яких можна ознайомитися з інформацією про репродуктивне здоров’я.



Під час проведення заходу волонтерами розповсюджувалися роздаткові матеріали.


Ведучі свята познайомили присутніх з традиціями святкування Дня Святого Валентина, легендою про Святого Валентина, історією валентинок, історіями кохання видатних людей.


З присутніх були вибрані пари, які приймали участь у різноманітних конкурсах та отримали за це подарунки.  





Також для молоді за підтримки БФ «Центр  громадських  ініціатив» ми підготували солодкий стіл, який підсолодив романтичний настрій свята всіх закоханих.


Немає коментарів:

Дописати коментар