вівторок, 10 лютого 2015 р.

Безпечний Інтернет — це можливо!

Сьогодні все більше дітей користується Інтернетом для спілкування, пошуку інформації, ігор, завантажування мультимедійного контенту. З розширенням можливостей в онлайні зростають і ризики. Що може статися в реальному житті через безтурботну віртуальну поведінку? Чи знають про це діти? А батьки? Чи усвідомлюють необхідність навчання не просто використання Інтернету, але й можливостям уникнути небезпечних ситуацій?
    З метою розширити та поглибити знання про безпечний Інтернет у Інтернет-центрі районної бібліотеки було проведено інформаційну годину "Безпечний Інтернет".




    Користувачі Інтернет-центру мали можливість дізнатися про те, які небезпеки чекають на них в мережі Інтернет, як уникнути зараження шкідливими і небажаними програмами, важливість захисту паролів, азартні ігри, про Інтернет — залежність, як уберегтися від недостовірної інформації та корисні посилання та сайти.
     Відвідувачі Інтернет-центру також познайомилися з основними "заповідями" мережевої моралі та переглянути мультимедійну презентацію "Інформаційна безпека особистості".


   Інтернет — це річ, яка буває безпечною і небезпечною. Будьте обережними під час користуванням Інтернетом, тоді все буде гаразд.


Немає коментарів:

Дописати коментар