пʼятниця, 31 травня 2024 р.

 


🪻День Захисту Дітей допомагає привернути увагу людей до важливості захисту дітей від лиха та захисту їхніх прав. Вони допомагають розвивати усвідомлення серед громадськості про проблеми, з якими стикаються діти, нагадати про важливість освіти та розвитку талантів кожної дитини. Також це чудова можливість підкреслити значення любові та турботи у вихованні підростаючого покоління, тому, вітаючи з цим днем, ми нагадуємо про відповідальність кожного дорослого за добробут і щастя дітей.
👫👬👭 З Днем захисту дітей! Нехай ваше дитинство буде чарівним, сповненим чудес та веселих пригод. Бажаємо вам міцного здоров’я, багато друзів та безліч щасливих моментів. Ростіть у любові та гармонії!✨

Наша бібліотека разом з дитячою бібліотекою долучилися до дитячого свята з нагоди Дня захисту дітей, організованим Великоберезнянським будинком культури з ігровими конкурсами "Сонячний настрій дитинства" та майстер- класом "Салон краси для юної панянки". Майстер - клас провела працівник бібліотеки для дорослих. .












Немає коментарів:

Дописати коментар