суботу, 31 січня 2015 р.

"Боже великий, єдиний, нам Україну храни"



      23 роки Україна не знала війни. Наш народ пишався тим що у буремні 90 – ті,Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще рік тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Ще рік тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям слава»,а тепер ці слова набули нового змісту.
     "Боже великий,єдиний,нам Україну храни" Під такою назвою в селі Бегендяцька Пастіль було проведено благодійний концерт, присвячений героям та патріотам України. Концерт готувався з метою зібрати кошти та продукти для наших солдат на Сході. Жителі села прийняли активну участь в акції. Зібрали 527 грн,а також продукти. 
У виконанні читачів бібліотеки прозвучали вірші та патріотичні пісні  про герої – хлопці що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, про лікарів які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтерів на плечах яких тримається наша армія.




      Ведучі вечора розповіли про важку долю України на шляху до Незалежності подякували за стійкість, мужність і відвагу наших бійців. Не оминули увагою і учасника бойових дій в зоні АТО свого земляка Олександра Поляка. 


Читачі бібліотеки  виготовили іконки-обереги для солдат, які потім були освячені в Святомихайлівській церкві села. Разом із завідуючою бібліотеки писали на звороті іконок свої побажання солдатам. Порадували своїм виступом та концертною програмою. 


Також прийняли участь у підготовці та проведенні заходу вокальний ансамбль”Струмочок”, що діє при сільському клубі.


З словами вдячності учасникам, організаторам заходу та всім жителям села виступили волонтери П.Павлов та Т.Тимочко.


Немає коментарів:

Дописати коментар