понеділок, 2 червня 2014 р.

Молодіжні вечорниці «Майбутнє варто планувати»


Здавна існувала у нашого народу чудова традиція – вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу: його мову, пісню, історію…

29 травня працівниками районної бібліотеки було проведено Молодіжні вечорниці, які проводяться в рамках проекту "Майбутнє варто планувати", що реалізується Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з бібліотечними установами районів Закарпаття.



Мета даного Проекту - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи не планованій вагітності та абортам.
На свято було запрошено директора Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки О.Канюку, заступника директора з питань інформатизації Г.Ковальчук, голову Благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» Андрія Миколайовича Вишняка, лікаря-гінеколога Людмилу Федорівну Рогач та дерматолога Ольгу Василівну Дзямулич.

Участь у вечорницях брали кращі читачі районної бібліотеки, ансамбль «Березняни» керівник В.Опаленик, дует братів Олень, танцювальний колектив Великоберезнянської гімназії керівник М.Парасич, солістки вокального ансамблю «Ліптаки» керівник Р.Куртанич.

Методистами районного будинку культури було оформлено виставку робіт народних умільців району.
Вечорниці було проведено спільно з районним будинком культури, Великоберезнянською гімназієї, дитячою школою мистецтв.

Немає коментарів:

Дописати коментар