середа, 31 січня 2024 р.

 


ЗАКЛАДИ КУЛЬРУРИ: ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2023 РІК
Сьогодні, 31 січня 2024 року відбулась підсумкова нарада працівників закладів культури Великоберезнянської селищної ради.
Доповідала перед присутніми головний спеціаліст відділу культури, освіти, сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Великоберезнянської селищної ради Неля Глодан. Вона підвела підсумки роботи за минулий рік та окреслила основні завдання, що стоять перед працівниками галузі в 2024 році.
Отже, серед пріоритетів роботи закладів
культури є підвищення якості культурних послуг у всіх закладах, створення ефективних стимулів для творчої та культурно-мистецької діяльності, популяризація культурного надбання Великоберезнянщини.
Було обговорено як позитивні моменти так і проблемні питання, які стоять перед закладами культури. Також звернули увагу на краєзнавчу діяльність, національно-патріотичне виховання, поповнення та популяризацію книжкових фондів української мови.
Підсумковою нарадою працівників культури перегорнули останню сторінку літопису діяльності книгозбірень та клубних закладів за 2023 рік і разом з тим відкрили нову – із сподіваннями, Всі учасники наради мають надію, що 2024 рік буде успішнішим та сприятливішим у діяльності, принесе нашій
Україні Перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар