пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Бібліотека — океан людської мудрості

   Традиційно 30 вересня, в день християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, відзначають свято храму книг Всеукраїнський день бібліотек.
   Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар це не професія, а стан душі». Для кожної освіченої людини, бібліотекар — це насамперед творча особистість, яка безкорисливо, щедро з повною віддачею служить суспільству, читачеві. Попри зміну укладу нашого життя, бібліотека була і залишається центром інтелектуального спілкування і дозвілля населення. За своїм соціально-культурним призначенням вони є потужним знаряддям гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного та естетичного збагачення кожної людини, вихователем патріотичної свідомості населення.
   Найкращих працівників сфери за участь у конкурсі «Бібліотека року» та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек було нагороджено почесними грамотами та подарунками.
   Хорошим подарунком до свята став виступ вокального тріо «Роксана» та народного фольклорного колективу «Музики» районного будинку культури.








Немає коментарів:

Дописати коментар