неділю, 14 лютого 2016 р.

Кохання - вогонь і лід, поезія і проза

          Великоберезнянською районною бібліотекою  було проведено літературно - музичне шоу до Дня Святого Валентина «Кохання-вогонь і лід, поезія і проза», яке проводиться в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізується Благодійним  фондом «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з бібліотечними установами районів Закарпаття.
      Мета даного проекту – сприяти збереженню репродуктивного здоров`я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції, як  альтернативи не плановій вагітності та абортам.

     Ведучі вечору розповіли присутнім про проект «Майбутнє варто планувати», що фінансується у рамках програми «Здоров’я жінок України» та про традицію святкування Дня Святого Валентина. 
         Про методи контрацепції та проблеми з якими стикаються люди репродуктивного віку під час статевого життя розповіла лікар - інфекціоніст Ольга Кіндрат.
    З присутніх були вибрані пари, які приймали участь у різноманітних конкурсах, в яких молодь проявила свою креативність («Яблучний їжак», «Мумія», «Влучні стрілки», «Дістати цукерку», «Господарочка») глядачі та пари з радістю їх виконували, переможців нагороджували призами, програвши підбадьорювали. 
    У виконанні кращих читачів лунали пісні про кохання, гумореска Павла Глазового «Експеремент», вірші «Вічна любов», «Сонет Данте», «Як пощастило дівчинці в сімнадцять», легенда про любов, сценка «Стецькові женихання». Всі хто приймав участь були нагороджені призами. 
    В читальному залі районної бібліотеки було організовано книжкову виставку «Чари кохання» та діяла тематична виставку до планування сім’ї "Майбутнє варто планувати", по закінченні заходу були роздані всім присутнім інформаційні листівки та організований солодкий стіл за сприянням благодійного фонду "Центр громадських ініціатив".

Немає коментарів:

Дописати коментар