пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Місцеві вибори: Новий план старої гри

Запрошуємо Вас взяти участь у цікавому і корисному заході – вебінарі «Місцеві вибори: Новий план старої гри», який відбудеться  21 жовтня (середа) о 17:00.
Ключові спікери:
Олександр Солонтай - експерт, керівник програми практичної політики в Інституті політичної освіти.
Андрій Карташов – директор Центру підтримки громадських ініціатив.
Борис Руснак – заслужений юрист України, експерт з питань державного будівництва, місцевого самоврядування та виборчого права.
Ігор Тищенко – експерт з опитувань, соціологічна група «Рейтинг».
Ліпецький В’ячеслав – представник  Міжнародного Республіканського Інституту (МРІ) в Україні.

Чого очікувати громадянам від місцевих виборів? Які основні тенденції громадської думки та настроїв українців щодо місцевих виборів 25 жовтня? Які переваги та недоліки нового закону про місцеві вибори? Яка ситуація з Державним реєстром виборців та списками? Про проблеми голосування внутрішньо переміщених осіб - про це та багато іншого будемо говорити з експертами Міжнародного республіканського інституту (МРІ).
Під час обговорення представники МРІ презентують результати останнього загальнонаціонального опитування громадської думки, поведеного за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у вересні 2015 р. в усіх підконтрольних Україні регіонах з довибіркою у Закарпатській області.
В ході зустрічі представники МРІ га групи «Рейтинг», української соціологічної компанії, з якою МРІ разом здійснював це опитування, візьмуть участь в обговоренні та дадуть відповіді на запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар