суботу, 22 листопада 2014 р.

«Хоробрі серця»

23 роки Україна не знала війни. Наш народ пишався тим що у буремні 90 – ті, Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще рік тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Ще рік тому ми не особливо звертали увагу на слова «Cлава Україні – Героям слава», а тепер ці слова набули нового змісту.
Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія.
Не залишається осторонь і наша бібліотека. До дня Свободи і Гідності працівниками районної бібліотеки спільно з Великоберезнянською гімназією, учасниками АТО та волонтерами було проведено акцію «Хоробрі серця».
У виконанні читачів районної бібліотеки прозвучали вірші та побажання учасникам АТО.


В центральній районній  бібліотеці проходить акція «Подаруй книгу учаснику АТО». На яку читачі бібліотеки активно відреагували та подарували книги, які відправилися в зону АТО.



Читачами бібліотеки та учнями гімназії біля Небесної Сотні було запалено свічки пам’яті. Нехай кожен з нас торкнеться пам’яттю цього священного вогню-частинки вічного. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов  від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті!



Героїв було вшановано хвилиною мовчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар