понеділок, 16 березня 2015 р.

Школа організаційного розвитку – крок до професійності організацій громадянського суспільства!

      Розумієте потребу в постійному розвитку своєї організації та її членів? Плануєте проведення перереєстрації ГО, та не знаєте з чого почати? Донори хочуть побачити зовнішній аудит організації і ви на стадії питання «як це зробити»? Постійно в пошуках ресурсів для реалізації ідей та програм? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи!
  Школа організаційного розвитку для представників громадських організаційЗакарпатської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської , Хмельницької, Чернівецької областей.
      Для кого? Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку. Захід передбачає участь 30 представників ОГС зОГС Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської , Хмельницької, Чернівецької областей.
Дата та місце проведення: 1-2 квітня 2015 року, м. Ужгород.


У програмі Школи:
  • Стратегічне планування в громадській організації
  • Mycity.lviv.ua: Портал небайдужих громадян.
  • Як використовувати сайт для дослідження  потреб громади
  • Ефективне врядування. Політики і процедури
  • Фандрайзинг. Мобілізація місцевих ресурсів
  • Діалог як інструмент примирення
  • Побудова партнерств
  • Майстерня по заповненню заявки для отримання гранту на організаційний розвиток
       Для проведення майстер-класів нами запрошено провідних українських тренерів!
        По закінченню школи, учасники отримають сертифікат!
   Вартість участі: безкоштовно!Організатори забезпечують учнів школи роздатковими матеріалами, харчуванням, кавою-брейк та проживанням.
Оплату за проїзд забезпечує відправляюча сторона.
    Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/forms/HJ060Hx061 25 березня 2015р.
      Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Перевага надаватиметься представникам малих міст, міст обласного підпорядкування, районів, сіл та селищ вказаних областей.
Контактна особа – Елеонора Вишнякмоб. тел. 050 862 75 40  e-mail: cfcci@ukr.net
 *******
    Школа організаційного розвитку проводиться ІСАР «Єднання» спільно з БФ “Центр громадських ініціатив” за фінансування Уряду Швеції та завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства».

Немає коментарів:

Дописати коментар