неділю, 15 березня 2015 р.

Зустріч з героєм


       15 березня в бібліотеці с. Сіль відбулася зустріч користувачів бібліотеки з учасником  АТО, бійцем  128 гірсько-піхотної бригади  Каналош Олександром.    У липні 2014 року він добровільно вступив у збройні сили України, а з вересня продовжив службу в зоні АТО.


      Під час зустрічі Олександр розповівприсутнім  про нелегкі бойові будні. Відповідаючи на численні запитання присутніх , він розповідав про своє ставлення до подій, до настроїв місцевих жителів сходу, говорили про патріотизм. У важкій, загрозливій для миру ситуації справжній мужчина встає і йде захищати Батьківщину. А Батьківщина – це батько і мати, дружина і діти, рідна домівка.  Діти задавали безліч питань і про умови «існування» в місцях бойових дій, і про те, коли закінчиться війна, про обереги, які носять солдати.


    Під час зустрічі присутні побажали йому та його побратимам повернутись скоріше додому живими, висловили свою мрію:щоб скоріше закінчилась війна  - та передали листи та малюнки до солдатів 128  бригади. Також подарували йому прапор на якому написали свої  побажання і заклик:  «Повернутись живим». Всі листи зворушливі, проникнуті любов’ю та турботою, гордістю та вдячністю за подвиги українських солдатів.



Немає коментарів:

Дописати коментар