середу, 16 квітня 2014 р.

Навчання основам комп'ютерної грамотності

На базі Інтернет центру Великоберезнянської ЦРБ проходило навчання основам комп’ютерної грамотності для читачів ромського населення. Заняття відбувалося відповідно до спеціально розробленої програми.
Під час навчання присутні мали можливість безкоштовно оволодіти знаннями про комп’ютер і навичками роботи на ньому, пошук інформації в мережі Інтернет, подорожування веб-сайтами, спілкування в соц. мережах, користування електронною поштою, скайп-технологією.



Ще одна цільова група користувачів, яка потребує посиленої уваги – це пенсіонери. Для яких бібліотека робить кроки назустріч, організовуючи заняття-практикуми «Школа пенсіонера-користувача».
На базі Інтернет - центру Великоберезнянської ЦРБ проходять індивідуальні навчання пенсіонерів комп’ютерної грамотності за спеціально розробленою програмою.
Пенсіонерам безкоштовно запропоновано навчання основам комп’ютерної грамотності, пошук інформації в мережі Інтернет, подорожування веб-сайтами, спілкування в соц. мережах, користування електронною поштою, скайп-технологією.


Немає коментарів:

Дописати коментар