неділю, 12 червня 2022 р.

 


🇺🇦Без урочистої лінійки та останнього дзвоника – дистанційно у закладах освіти проходять заходи з нагоди завершення навчального року.
Попереду літня пора, час канікул. Бажаємо школярам щасливого дитинства.
Випускникам – впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє. Будьте здорові, щасливі та успішні!
Окремі слова подяки і найщиріші побажання в цей день педагогам – за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатись педагогами, якими б не були виклики суспільства.
І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.
Бажаємо всім міцного здоров’я, сил, позитивного настрою, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд!💙💛
На зображенні може бути: текст «He згуби в свойм cepui "людину", Ceimy "правди" неси полум'я, He цурайся, люби украйну, бережи свое чесне iM я. 3 завершенням навчання! 24.com»

Немає коментарів:

Дописати коментар