понеділок, 8 лютого 2021 р.

Книги від Український інститут книги

     В серпні 2020 року Інститут книги оголосив про проведення відбору книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів у 2020 році і паралельно конкурс на відбір бібліотек-учасниць проекту.

    У вересні Український інститут книги затвердив Великоберезнянську центральну районну бібліотеку для дорослих у переліку відібраних бібліотек, які отримають безкоштовно книжкові видання для поповнення бібліотечних фондів у 2020 році.

    Для того, щоб потрапити в перелік обраних, треба було заповнити заявку з детальним описом, обґрунтувати потребу бібліотеки, описати її діяльність, надати зріз читацької аудиторії, вивчити запити і потреби читачів.

    Така процедура була запроваджена вперше і не кожна бібліотека, на жаль, змогла пройти відбір. Але для нас це справді важлива подія, адже фонди нашої бібліотеки поповнила нова партія якісної української літератури, березняни зможуть обрати для себе цікаві книжки українською мовою.

    Наша бібліотека – одна з небагатьох бібліотек області, які були відібрані по декількох критеріях для поповнення фондів у 2020 році.

    Ми отримали з обласної бібліотеки нові книги за програмою Українського інституту книги (УІК) «Поповнення фондів публічних бібліотек» у кількості 317 книг. Книжкову продукцію закуплено на виконання наказу Міністерства культури та інформаційної політики України.

Разом з книжками Інститут книги надіслав до кожної книжки свої фірмові наклейки. Ми промаркували ними отриману книжкову продукцію.




Немає коментарів:

Дописати коментар