вівторок, 23 лютого 2021 р.

#Час читати рідною українською!

     Український філософ Іван Огієнко влучно висловився, що мова – це національна ознака українців, у ній наша культура, сутність нашої свідомості.

Для кожної людини її мова – найкраща, найзворушливіша. Мова – неоціненний скарб народу, найголовніший літопис його життя. Щоб оволодіти цим скарбом, людина мусить постійно докладати зусиль, усвідомлюючи, що існує складна наука рідної мови.

Стає престижно розмовляти вишуканою українською мовою, приходить розуміння того, що добре знання мови – важлива професіограма людей різних спеціальностей. Тож вслухаймося, друзі, в рідне Слово, плекаймо його, бережімо його!

В цей святковий день важливо нагадати суспільству, що мова – це  душа нації. В повсякденному житті ми забуваємо про справжню цінність мови. Вона є тією життєдайною частинкою, що живить українську націю. 

До Міжнародного дня рідної мови Великоберезнянською центральною районною бібліотекою було оголошено флешмоб  #Час читати  рідною українською! В рамках флешмобу користувачі та усі бажаючі мали змогу зробити світлину з українською книгою. До флешмобу  приєдналися багато любителів української книги.

Дякуємо всім учасникам, що приєдналися до флешмобу.






         

               
   
         

         

         

       

Немає коментарів:

Дописати коментар