четвер, 24 листопада 2016 р.

Суть Конституції та її роль в повсякденному житті

   24 листопада 2016 року головою правління БФ «Центр громадських ініціатив» Андрієм Вишняком у приміщенні районної бібліотеки було проведено урок на  тему: «Суть Конституції та її роль в повсякденному житті». У заході взяли участь учні В.Березнянської гімназії.

   Даний захід проводився в рамках реалізації Міжнародним центром політичних досліджень (м.Київ) за підтримки Фонду "Відродження" проекту «Використання світового експертного досвіду та проведення публічних консультацій в процесі внесення змін до Конституції України».
    Метою проведеного уроку є донесення до молоді знань про громадянина, його права та обов’язки, існуючий державний устрій та важливість участі кожного в конституційному процесі, що є запорукою зміцнення почуття національної єдності та ідентичності. Використовуючі кращі міжнародні практики та експертний досвід в ході даного заходу було підвищено рівень свідомості молоді, що Конституція створюється громадянами для себе, без впливу політичних сил.
   Загалом захід був спрямований на підвищення рівня політичної соціалізації молодого покоління, ефективного донесення до молоді знань про роль громадянина, його права та обов’язки, важливість участі кожного в конституційному процесі.





Немає коментарів:

Дописати коментар