пʼятницю, 12 травня 2023 р.









 



Національний проєкт Мінцифри «Дія. Цифрова освіта», що розпочався у 2019 році, покликаний надавати допомогу та підтримку в опануванні цифровими навичками. Українська бібліотечна асоціація з 2020 року стала партнером цього проєкту і закликала бібліотеки стати амбасадорами цифрової освіти та долучитися до мережі Хабів, що створюються по всій країні.
Протягом 24-28 квітня 2023 року працівники центральної бібліотеки пройшли навчання в онлайн-тренінгу «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти». Щоб бути сучасною бібліотекою в приміщенні Інтернет-центру Великоберезнянська Центральна Бібліотека створено Хаб цифрової освіти, так як він офіційно вже зареєстрований в мережі Хабів на сайті «Дія. Цифрова освіта». Координатором Хабу цифрової освіти та відповідальність за його ведення покладено на працівника центральної бібліотеки Зінаїду Настичук.
Аби почувати себе максимально комфортно в цифровому світі, кожен житель громади має можливість звернутись до Хабу цифрової освіти, де може отримати такі послуги:
- індивідуальні консультації по медіаграмотності;
- надання для молоді безкоштовної зони Wi-Fi;
- послуга ламінування документів;
- надавати приміщення для проведення різних заходів;
- влаштовувати показ освітніх серіалів для навчання;
- безкоштовно мати доступ до мережі Інтернет.
Завдяки цьому бібліотека стає територією нових можливостей для кожного!


Немає коментарів:

Дописати коментар