четвер, 1 жовтня 2020 р.

Cвяткування Всеукраїнського дня бібліотек

  29 вересня, на передодні святкування Всеукраїнського дня бібліотек у фойє Великоберезнянського районного будинку культури відбулося урочисте зібрання за участі керівників районної державної адміністрації, районної ради, селищної ради та працівників бібліотечної галузі нашого району.

Зі словами вітання з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек до бібліотечних працівників звернулися та  висловили свої вітання голова  Великоберезнянської районної  державної адміністрації -  Ігор ШНІЦЕР, голова Великоберезнянської районної ради - Ярослав ШУКАЛЬ та голова Великоберезнянської селищної ради – Богдан КИРЛИК.

Кращих бібліотекарів було відзначено почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, а також було відзначено грамотою Великоберезнянської селищної ради.



   Всі присутні мали можливість переглянути книжкові виставки: "Із життя бібліотеки" та "Бібліотека - джерело знань", а також зробити фото біля фотозони "Я люблю бібліотеку".




Немає коментарів:

Дописати коментар