середу, 8 липня 2020 р.

«Сільська бібліотека: час нових підходів»

Під час карантину, бібліотекарі опинилися у ситуації, коли робота стає дистанційною. Будь-яке навчання або нарада тепер відбувається онлайн. А тому ми маємо опанувати нові ресурси для того, щоб запропонувати і колегам, і користувачам свої традиційні послуги у не традиційний спосіб.
Великоберезнянською централізованою бібліотечною системою було проведено підсумкову онлайн - нараду бібліотечних працівників району «Сільська бібліотека: час нових підходів». 

Відкрила нараду та ознайомила бібліотечних працівників з планом її проведення директор ЦБС Олена Костенко. Крім того, вона детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за І півріччя 2020 року та наголосила на виконанні трудової дисципліни працівниками бібліотек, підтриманні іміджу сучасної бібліотеки та професійної етики.

Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Мар’яна Ганусин зупинилася на участі бібліотек району у Всеукраїнських, обласних конкурсах та проектах «Мої права – моє життя», «Лідер читання» та ін.
           З метою покращення та удосконалення рівня бібліотечної майстерності, методист Тетяна Лазорець проаналізувала основні показники  роботи бібліотек Великоберезнянської ЦБС, наголосила на основних краєзнавчих знаменних та пам’ятних датах на ІІ півріччя 2020 року. та зупинилася на основних умовах успішного функціонування сільської бібліотеки, яка має стати платформою для культурного розвитку своєї громади,
Сільські бібліотекарі поділилася досвідом роботи, новими ідеями, нетрадиційними підходами в діяльності креативних сільських бібліотек району.
Директор ЦБС підвела підсумки наради та побажала бібліотечним працівникам плідної творчої праці, успішного виконання поставлених завдань.


Немає коментарів:

Дописати коментар