понеділок, 20 липня 2020 р.

Районний конкурс відеопоезії «Україна починається з тебе!»


  Дійсно, поезія вважається одним з найпрекрасніших витворів мистецтва. Поетичні рядки супроводжують людство багато століть. Віршованими рядками можна зачаровуватись, надихати інших на нові звершення, або й заспокоювати та змушувати задуматись над життєвими істинами. Поезія може бути зброєю, але й може бути доказом щирості почуттів.
  До Дня Незалежності України Великоберезнянською центральною районною бібліотекою оголошується районний конкурс відеопоезії «Україна починається з тебе!».


  Конкурс проводиться з метою:
- утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України;
- популяризації у суспільстві  книги, читання і власне поезії;
- активізації діяльності бібліотек з популяризації читання і книги серед користувачів з використанням сучасних технологій та інноваційних форм роботи.
  Конкурс проводиться з 20.07.2020р. по 20.08.2020р.
  Учасники  можуть обрати вірш або уривок з вірша будь-якого автора українською мовою, який відповідає темі конкурсу та вивчити напам’ять. Читання з будь-якого носія для участі у конкурсі не приймається. Записати відеоролик з декламуванням вірша/уривка. Креативний підхід заохочується. Учасниками  можуть стати особи віком від 18 років.
Вибір переможця-читця відбудеться за рішенням експертного журі, яке буде враховувати відповідність темі, креативний підхід,  формат подачі та загальне враження від відеоролика.
  Підведення підсумків конкурсу відбудеться 21.08.2020року.
  Відеоролик просимо надсилати на електронну адресу Великоберезнянської центральної районної бібліотеки vberezbibl@gmail.com, або bibldirekt@gmail.com  та на сторінку Великоберезнянської центральної районної бібліотеки або Великоберезнянська ЦБС у facebook..

Немає коментарів:

Дописати коментар