четвер, 25 квітня 2019 р.

Виставка пасхальної атрибутики


   Великдень-дуже велике свято, чия історія сягає сивої давнини. Це свято є важливою складовою культури для багатьох народів. Невід’ємним атрибутом Великодня є писанка. В честь цього світлого свята у Великому Березному пройшла районна виставка Пасхальної атрибутики, яка давно уже стала традиційною. Участь у виставці взяли голова райдержадміністрації Василь Кірик та голова районної ради Ярослав Шукаль.


  На суд глядачів свої роботи – а це барвисті писанки, традиційна великодня випічка з неймовірним оздобленням та безліч оригінальних святкових композицій і сувенірів – представили будинки культури та сільські клуби, працівники бібліотек та дитяча школа мистецтв.

  На виставці майстринями було представлено: писанки, кошики з лози, великодні серветки, живописні роботи. Було представлено різні роботи на пасхальну тематику. Всі вироби  виконані різними техніками: ліпленням, бісероплетінням, паперовою пластикою, аплікацією, вишивкою, в’язанням.







 Але вже зараз можна сказати, що представлені експонати викликають великий інтерес, свідчать про безмежні таланти людей, які мають витончений смак і бажання творити прекрасне.

Немає коментарів:

Дописати коментар