вівторок, 1 січня 2019 р.

Районний конкурс відеопоезії «Україна починається з тебе!»

 Дійсно, поезія вважається одним з найпрекрасніших витворів мистецтва. Поетичні рядки супроводжують людство багато століть. Віршованими рядками можна зачаровуватись, надихати інших на нові звершення, або й заспокоювати та змушувати задуматись над життєвими істинами. Поезія може бути зброєю, але й може бути доказом щирості почуттів.

До Дня Незалежності України Великоберезнянською центральною районною бібліотекою було оголошено районний конкурс відеопоезії «Україна починається з тебе!».
Який проводився з метою:
- утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України;
- популяризації у суспільстві книги, читання і власне поезії;
- активізації діяльності бібліотек з популяризації читання і книги серед користувачів з використанням сучасних технологій та інноваційних форм роботи.
Учасники мали можливість обрати вірш або уривок з вірша будь-якого автора українською мовою, який відповідає темі конкурсу та вивчити напам’ять. Читання з будь-якого носія для участі у конкурсі не приймалися.
Участь у конкурсі взяли 22 учасники. Радує те, що це були учасники різних вікових категорій, але за умовами конкурсу учасниками повинні бути особи старше 14 років.
За рішенням експертного журі, яке враховувало відповідність темі, креативний підхід, формат подачі та загальне враження від відеоролика переможцями стали:
І місце: Ушакова Тетяна /центральна районна бібліотека/;
Лазорець Мар’яна /центральна районна бібліотека/;
Керецман Інна /бібліотека с.Княгиня/.
ІІ місце: Цигак Анна /центральна районна бібліотека/;
Крайникович Мар’яна /бібліотека с.Луг/;
Богдашевський Олег /бібліотека с.Кострино/;
ІІІ місце: Цуга Іванна /центральна районна бібліотека/;
Журавльова Світлана /бібліотека с.Забрідь/;
Дуркот Мстислава /бібліотека с.Сухий.Авторський вiрш - Олена Курей читачка бiблiотеки с.Ужок...
Також хочеться подякувати всім учасникам конкурсу...

Немає коментарів:

Дописати коментар