пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Мужність і відвага крізь покоління

13 жовтня в центральній районній бібліотеці було проведено урок мужності з нагоди Дня захисника України «Мужність і відвага крізь покоління».
Саме 14 жовтня Україна вшановує тих, на чиїх плечах тримається наша державність і незалежність, тих, хто ціною власного життя оберігає наше мирне сьогодення і наше щасливе майбутнє.
Ми горді зватися українцями. Поклик рідної землі завжди відчували наші прадіди й діди, ті, хто живе в Україні та кого доля закинула на чужину. І де б не був українець, захвилюється аж до сліз, почувши рідне слово.
Ми закликаємо всіх сьогодні згадати у наших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
На свято були запрошені наші захисники України ,учасники АТО: Руслан Бабич та Владислав Пугінський. Зі словами подяки воїнам які нас захищають, які борються за нашу Україну виступи — Владислав Пугінський.
Активні користувачі бібліотеки, учні Великоберезнянської гімназії Анюта Плаксива, Ангеліна та Каріна Полуян, Анастасія Голубка продекламували вірші на патріотичну тему.
У святі взяли участь користувачі бібліотеки, студенти ПТУ-33.
І на закінчення присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та запалили свічку.









Немає коментарів:

Дописати коментар