вівторок, 24 листопада 2015 р.

Форми реєстраційних карток

Міністерством юстиції України прийнято наказ від 02 листопада 2015 року №2140/5 "Про затвердження форм реєстраційних карток", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 04 листопада 2015 року за №1357/27802, який набрав чинності з дня, наступного за днем його офіційного опублікування, тобто з 21 листопада 2015 року.
Цим наказом затверджено нові удосконалені та спрощені форми реєстраційних карток для юридичних осіб (форми 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) та фізичних осіб-підприємців (форми 10, 11, 12, 13, 14, 15), відповідно до яких надається можливість:
·   ставити відмітку, що засновник є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) юридичної особи. У такому випадку не заповнюється окрема сторінка для внесення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) (форми 1, 2, 4 та 9);
·         друкувати реєстраційну картку з одного або двох боків аркуша ;
·         не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності відомостей для їх заповнення (форми 1, 2, 7 та 9) ;
·         не заповнювати і не подавати відповідні сторінки реєстраційної картки у разі відсутності змін до відомостей (форми 3, 4, та 11).

Отже, обов'язково заповнюється та подається перша сторінка відповідної реєстраційної картки із зазначенням кількості усього поданих сторінок на інші заповнені сторінки. Не заповнені сторінки не подаються, як це вимагалося раніше.
Нові форми реєстраційних карток розміщені на веб-сайті Департаменту державної реєстрації http://ddr.minjust.gov.ua за посиланням Головна/Форми реєстраційних заяв/Сфера державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців/Форми реєстраційних карток.

О.Мешко
Державний реєстратор сектору державної реєстрації юридичних осіб
та фізичних осіб-підприємців, легалізації об'єднань громадян

Немає коментарів:

Дописати коментар