четвер, 30 квітня 2015 р.

КІНОДРОМ

       29 квітня в Інтернет центрі районної бібліотеки  для читачів юнацького віку було проведено КІНОДРОМ в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізується спільно з БФ «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин), в рамках програми «Здоров’я жінок України». Під час кінодрому запрошені мали можливість переглянути: ролик соціальної реклами «Майбутнє варто планувати», документальний фільм «Як відбувається зачаття і розвиток дитини», продовжився кінодром переглядом фільму «Паліндроми».
         В бібліотечному кінозалі панувала затишна і привітна атмосфера. 12-річна Авіва Віктор хоче стати матір'ю. Вона робить все, що в її силах, щоб це відбулося, і їй це майже вдається, але, її плани руйнують розсудливі батьки. Тоді вона втікає з дому, як і раніше повна рішучості так чи інакше завагітніти. Вона виявляється загубленою в іншому світі, менш розсудливому, але повному всякого роду дивних можливостей. Подібно багатьом подорожам - це подорож по колу, і, в кінцевому рахунку, важко сказати, чи зможе Авіва коли-небудь стати такою як раніше, або ж вона ніколи не зможе стати іншою ...
Психологічна драма виявилась важкою по сприйняттю і залишила за собою масу різноманітних емоцій, почуття переживань до головної героїні .
Перегляд кінофільму викликав бурю вражень у глядачів.
Обговорення стрічки відбулось за солодким столом у дискусійній формі. Всі присутні мали змогу ознайомитись з книжково – ілюстративною виставкою «Майбутнє варто планувати».

Немає коментарів:

Дописати коментар