пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

Бібліотека вдячна за подаровані книги!


   

   З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.
     Пам’ятки людської думки накопичувалися саме в бібліотеці упродовж багатьох століть.
      Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями.


   Вже не перший рік в бібліотеках району проводиься акція  «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що у нас в селищі так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.
     Багато читачів вже принесли до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури.
       
      Бібліотека щиро вдячна за подаровані книги Богдану Кирлику, Івану Пилип'яку, Наталії Гунтей, Валентині Сарваш, Ганні Шніцер, Людмилі Вальо, Марії Жулканич, Марії Себелєвій,  Василю Канюку, Дарії Пеняк, Борису Басараб, Ользі Грицюк та іншим .


Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок» і зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.

Не втомлюйтеся робити добро!




Немає коментарів:

Дописати коментар