пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Тренінг „Публічні бібліотеки – мости до е-урядування у Закарпатській області”.


Проект „Публічні бібліотеки – мости до е-урядування у Закарпатській області”

         На базі Інтернет -центру Великоберезнянської ЦРБ пройшов тренінг по проекту „Публічні бібліотеки – мости до е-урядування у Закарпатській області”.

      Мета проекту: підвищення інформованості жителів Закарпаття про можливості використання е-послуг та е-урядування через запровадження надання даних послуг бібліотеками, що долучені до програми „Бібліоміст”. захід був організований для представників територіальних громад з метою популяризації можливостей е-врядування на базі районної бібліотеки .
            Проводили тренінг Андрій Вишняк - Регіональний представник програми "Бібліоміст" у Закарпатській області, та тренери завідуачка відділу читальної зали ЗОУНБ ім. Ф.Потушняка М.Григаш та завідувачка відділу інформаційних технологійта електронних ресурсів Н.Яблонська.



       З електронними послугами першими почали знайомство бібліотекарі та працівники органів місцевого самоврядування, спеціалісти РДА та низки установ.
    Учасники тренінгу отримали практичні з користування адміністративними е-послугами національного , регіонального та місцевого рівнів, а також ознайомилися з такими е-послугами як е - законодавство,е - освіта, е - зайнятість, е - транспорт та ін.
       Присутні щиро подякували за змістовно проведений тренінг та корисну інформацію.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар