середу, 14 вересня 2022 р.

   


"Сходами демократії" 🇺🇦
📢15 вересня відзначається Міжнародний день демократії, в який люди в усьому світі вшановують цінності свободи, поваги до прав людини, а також вільних і прозорих виборів.
Демократичний режим є основоположним у більшості сучасних держав і передбачає рівність прав та свобод для всіх категорій громадян.
📌Свято було засновано в 2007 році. Святкування здійснюється в світовому масштабі, ідея заснування належить Організації Об’єднаних Націй, на Генеральній асамблеї якої була прийнята відповідна резолюція. Дата, до якої було вирішено заснувати Міжнародний день демократії, була приурочена до річниці першої конференції демократій. Даний режим був виділений ООН як єдино можливий для цивілізованого світу, тому робота організації присвячена його підтримці.
Сьогодні, наша Батьківщина, її Збройні Сили не на словах, а на ділі боронять демократію. У Міжнародний день демократії українські військові стримують намагання русні нав’язати світу свої «принципи демократії»: тероризм, анексія, військові злочини, тортури, фейкові референдуми, фальсифіковані вибори на окупованих територіях, системне порушення прав людини, знищення свободи слова.. тощо.
Тому, тримаймо стрій!
Слава Україні 🇺🇦
Героям Слава!!! 💙💛








Немає коментарів:

Дописати коментар