пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Як не стати жертвою насильства

    Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».
     У центральній районній бібліотеці для дорослих в рамках цієї акції було проведено годину-попередження «Як не стати жертвою насильства».
   Для користувачів бібліотеки була представлена тематична книжкова виставка «Тенета торгівлі людьми». Особлива увага під час проведення бесіди приділялася питанням домашнього насилля, тому робота була направлена проти насильства у сім’ї та формування нетерпимого відношення до любої форми насилля.
    На захід було запрошено головного спеціаліста управління соціального захисту населення Ірену Вікторівну Дрелінську. Фахівець зупинилась на питаннях захисту та психологічної допомоги, познайомила з багатьма ознаками насильних відносин. Присутні переглянули відео – ролик «Насилля в родині глобальна проблема ХХI».
   Працівниками бібліотеки було розповсюджено профілактичну літературу та буклети: «Дитинство проти насильства», «Захисти свої права», «Права дитини».
   Даний захід було проведено разом в співпраці з Великоберезнянською гімназією та управлінням праці соціального захисту Великоберезнянської РДА.





Немає коментарів:

Дописати коментар